We bezoeken de beurs omdat we het belangrijk vinden up-to-date te blijven, en omdat we kunnen inspelen op de komende trends. Het is niet alleen boeiend, we vinden het ook leuk om ons te laten inspireren! Wij geloven ook dat we met onze bloemen en woonkado’s de wereld om ons heen een klein beetje mooier kunnen maken. SFEER vinden we belangrijk en ook GEVOEL, LUISTEREN en BELEVING. Onze missie is pas geslaagd,  als wij van enige waarde konden zijn jou wensen en verlangen te vervullen, bij aankoop van BLOEMEN of onze WOONKADO’S.

Sfeervol als thuis

De winkel identificeert zich het best met THUIS. De muziek staat zachtjes aan,  het geurt er lekker door de vele bloemen, en kaarsje branden voor een gezellig sfeertje.
Bij elk seizoen dat ons mooie landje kent, zorgen we ervoor dat de winkel een andere look krijgt! Dan schuiven we met kasten, behangen en beschrijven we de muren [ net als thuis] We benadrukken dan het seizoen, bepaalde feestdagen of evenementen.We zien de winkel graag als ‘zoete inval’,  waar iedereen welkom is en gastvrij wordt ontvangen. [ net als thuis ]

Motto; Hoe mooi kan een dag zijn, hoe mooi kunnen wij hem maken.

Een mens is het gelukkigst als ze betekenis zijn voor elkaar> geinspireerd door Karin Hoens.
http://karinhoens.nu/meaningful/