Trouwen in style

 

trouwen vierkant

Trouwen in style

Bloemen verrassen, bloemen verwonderen, bloemen geuren, bloemen kleuren, bloemen van het seizoen, bloemen met betekenis, bloemen thema, bloemen doen! Van bruidsboeket en corsages, van bloemen in het haar en op de auto. Bloemen op tafel, aan stoelen, rozenblaadjes op het bed, van trouwlocatie tot feestlocatie, alles kan in de bloemen worden gezet. Wensen en dromen zijn er om uit te laten komen.

 

Doorspreken van wensen

Aan deze speciale dag gaat vaak een hele periode aan organisatie vooraf. Je vraagt je misschien af wanneer de juiste tijd is om je bloemen door te spreken. Voor ons als bloemist is het fijn als de wensen tijdig worden doorspreken. Dit kan bv 3 tot 1 maand voor aanvang van de bruiloft. Wij als bloemist hebben dan ruimschoots de tijd de bloemen te bestellen.

Betekenis van bloemen

Tegenwoordig worden bruidsboeketten voornamelijk gekozen op stijl en in combinatie met de bruidsjurk, maar het kan leuk zijn om je te verdiepen in de betekenissen van de bloemen die je kiest. Kijk daarvoor op onze pagina ‘Flowerlabelz’ en de betekenis van bloemen.

Trouwbeurzen 2015

03-04 oktober Jaarbeurs Utrecht
24-25 oktober Ahoy Rotterdam
31-01 november Brabanthallen Den Bosch
07-08 november Rai Amsterdam

2016

16-17 januari Beursgebouw Eindhoven
23-24 januari Ahoy Rotterdam
30-31 januari Martiniplaza Groningen
05-06 maart Jaarbeurs Utrecht