De voorbereidingen worden getroffen!! Proef Doorn is een evenement waarbij Doornse Kampweg-ondernemers zich presenteren, en waarbij je veel moois van Doorn kunt proeven en beleven. Het evenement dat vorig najaar November voor het eerst werd gehouden krijgt wegens succes een vervolg.  Dit jaar zal het evenement 2 x worden georganiseerd. 1x in Mei en wederom in November. Lees hoe WIJ proef Doorn hebben beleefd. Het was gezellig in November 2013. En dat niet alleen, het was tot in de puntjes verzorgt.  Prachtige witte tenten sierden de Kampweg. Een tiental ondernemers hadden hun waar uitgestald. De BBQ brandde buiten, de glühwein werd rijkelijk geschonken, er werd volop geproefd  van kaas,vlees, brood en vis, kleding en schoenen werden getoond en geshowd.
00pd2 0pf1 pdfb4
Dat er een vervolg kwam werd snel duidelijk. Alle ondernemers waren het unaniem met elkaar eens “Proef Doorn” moet elk jaar terugkomen. Ook in het voorjaar.
En zo geschiedde. In Mei van dit jaar genoten we weer van al het moois wat “Proef Doorn” te bieden had en scheen ook nog eens de zon volop.

IMG_3275IMG_3299
IMG_3296IMG_3281

Proef Doorn is voor ons ook een exclusief uitstapje. Een speciaal moment voor onze klant.  Dit voorjaar pakte we uit met eetbare bloemen. De tafels hadden we vol gezet met aardbeienplanten, peperplantjes, sinaasappelboompjes, en ook BLOOMBITES. Bloombites is een nieuw product en verkopen voorverpakte verse eetbare bloemen, geteeld door een erkend kruiden bedrijf. Met Bloombites kleur je je gerechten en maak je een feestje van het moment. Bloombites blijven 7 dagen houdbaar en zijn bij ons te bestellen. Wij worden er in ieder geval blij van.  Zie pagina “bloemen”en tabblad “Bloombites”.

IMG_3262IMG_3261bloombitesfb3

Hoe mooi kan een dag zijn, hoe mooi kunnen we hem maken.

Groet Nancy Hoens