Kussens Myrte zijn ansichtkaarten met daarop de betekenis van bloemen, hun geheimen en andere mooie teksten. De bloemenkaarten met daarop de verborgen taal van bloemen zijn door ons gemaakt en daar zijn we trots op.

Als je een rode roos koopt, weet bijna iedereen wat dat betekent. De liefde! Vaak bij aankoop een heel bewuste keuze. Hoe mooi zou het zijn als nog meer mensen kennis hebben van bv de betekenis van de Gerbera? Kracht, vrolijk en mooi! Haar geheim: “je bent mooi zoals je bent”. Of van de lavendel: vriendschap, kalm en liefde. Het geheim: “blij met een vriend als jij”. Dat we dit kunnen vertalen in woord en beeld is geweldig. Ze versterken om iets duidelijk te maken. De bloemenkaartjes zijn te koop in de winkel , anderzijds te bestellen via ons bestel formulier. Op het bestel formulier geeft u het bestelnummer aan van de betreffende foto(s) Na het overmaken van het factuurbedrag, inclusief verzendkosten, wordt uw bestelling verzonden via post.nl Verzending vindt plaats binnen 2 à 3 werkdagen na ontvangst van betaling. Bankrekeningnummer 653474539 t.a.v. Veldhuysen bloemisten.

 

lijn

 

 

Welkom bij Veldhuysen bloemisten!

Wij maken bloemwerk voor bedrijven & particulieren. We leveren wekelijkse bloemarrangementen, verzorgen boeketten voor personeel en relaties, maar ook voor evenementen en bedrijfsfeesten, bruids- en rouwarrangementen. Ons bloemwerk is stijlvol en kleurrijk. Wat ons kenmerkt is ons grote bloemen assortiment en altijd van het seizoen. Bloemen maken blij, elke dag! Dat is ook onze missie. Bloemen geven kleur aan het leven. Als wij daar een steentje aan kunnen bijdragen, dan is dat het mooiste wat er is. Naast bloemen is de winkel gevuld met eigentijdse en trendy woonkado’s. Tot ziens in onze sfeervolle winkel waar onze creatieve professionals u graag adviseren.

Openingstijden

Ma t/m Za 09.00 – 17.00 uur
Zondag gesloten

Adres

Kampweg 18 – 3941 HH Doorn

Parkeren

Gratis parkeren recht voor de winkel!
IMG-20140711-WA0005