Maandag 26 januari rijden we op en neer naar Parijs voor een bezoek aan de vakbeurs; MAISON & OBJET. Een pittige rit, maar als je eenmaal in Parijs bent en de vakbeurs binnen stapt, ben je snel vergeten dat je een rit van 4 uur hebt gehad. MAISON & OBJET is het multi-multicultureel kruispunt van professionals voor het moderne leven. Een lifestyle platvorm en bron van exclusieve en toekomstgerichte informatie. Het brengt nieuwe innovatieve ideeën op het gebied van decoratie, meubels, accessoires, stoffen, geuren servies, kinderen etc. We vinden het belangrijk om up-to-date te blijven. Te weten wat de trends zijn en daarop in te spelen. Het is boeiend en we vinden het leuk!
Tijdens de weg terug naar huis zitten we vol van creativiteit. Natuurlijk hebben we ons jaarplan in grote lijnen klaar, maar zo’n rit naar huis, na het bezoek van de beurs zet de puntjes op de I. En zo beginnen wij aan een nieuw jaar!

En Dinsdag terug naar de winkel, waar de kerstballen zijn opgeruimd en de voorjaarsbollen vrolijk het lente seizoen inluiden.  Dat we er vrolijk van worden is een feit. Je hoort het ook van de mensen om je heen. Zijn we een volkje dat houdt van warmte en de zon? Het lijkt erop.

Hoe mooi kan een dag zijn, hoe mooi kunnen wij hem maken.