Maison & Objet

Zondag 7 september rijden we Parijs binnen. We gaan voor het eerst naar de Parijse beurs. Maison&Objet. Tenminste ik dan. Opgewonden lopen we naar binnen en hopen er mooie woonaccessoires te vinden. Niks romantisch, dit wordt een marathon. We komen binnen in een enorme hal en blauwe linten hangen hoog aan het plafond. De rode loper leidt ons naar binnen. We voelen ons erg welkom.

beurs 0    beurs 5    beurs 7
Maison&objet is de grote gebeurtenis voor professionals die werkzaam zijn in de kunst van het leven en gevarieerde expressie, aldus de website  van Maison&objet. Decoratie, design, meubelen, accessoires, textiel, geuren, de wereld van kinderen tafelgerei…de stijlen worden gecombineerd op een veelzijdige manier.

Mijn eerst indruk is dat ik het groots vind. In de hal waar we binnen komen, lopen we na 10 minuten de stand binnen van Des Pots. We worden hartelijk ontvangen door Linda en krijgen een heerlijk kopje koffie. Wat een binnenkomer! Linda nodigt onze uit voor de borrel aan het eind van de middag. We nemen afscheid en gaan verder met onze tour. Een mooi voorruitzicht staat ons te wachten.
 beurs 1    beurs    beurs 10

We gaan van de ene enorme hal naar de andere en kijken onze ogen uit. De ene stand is nog mooier en grootser dan de andere. We worden geïnspireerd. We bezoeken hallen 5a, 5b en hal 8. Naast onze bekende merken als Fest Amsterdam en Light &Living , maken we kennis met 2 nieuwe merken.
Welke dat zijn…dat houden we nog even spannend. Maar wat een leuke mensen zeg..we worden hartelijk ontvangen. Wat kan een mens blij worden van al het moois.

Nu is het wachten op de levering, en ook dat wordt een feestje! Niet voor niets noemen we onze woonaccessoires, “woonkado’s”. Ben je nieuwsierig naar onze woonkado’s, dan nodigen we je graag uit in onze winkel. Voor een kleine impressie van onze woonkado’s klik op “wonen”en ga naar “woonkado’s”.
Voor de nieuwe accessoires moet je nog even wachten.  

Groet Nancy Hoens