Agenda


“Proef Doorn” najaarsevent.
Zet deze data alvast in je agenda: 28 en 29 November “Proef Doorn”.  Kom ook gezellig ‘proeven’ van al het moois en lekkers wat Doorn te bieden heeft. Een gezellig event
 in winterse sferen. Binnenkort meer.

Doorns Festival 6 september 2014

In het centrum van Doorn vindt elk jaar het Doorns Festival plaats. Met een sfeervolle markt, culinaire hapjes en diverse kinderattracties is er voor iedereen wel iets leuks te doen. Het festival is een initiatief van de ondernemers in Doorn. Dit jaar wordt het Doorns Festival gehouden op zaterdag 6 september. Wil je meer lezen over dit event volg ons dan op facebook! 

https://www.facebook.com/veldhuysen.bloemisten
https://www.facebook.com/doornsfestival

“Proef Doorn” 16 Mei 2014

Tot ziens bij het event “Proef Doorn” waarbij beleving centraal staat!
Op vrijdag 16 mei van 12.00 tot 21.00 uur en zaterdag 17 mei van 10.00 tot 16.00 uur nodigen wij u graag uit het event met ons te beleven. Wilt u op de hoogte zijn en blijven van dit event, volg ons dan op onze facebook pagina Veldhuysen bloemisten of de facebook pagina van Proef Doorn.

https://www.facebook.com/veldhuysen.bloemisten
https://www.facebook.com/proefdoorn?fref=ts

lijn

Over ons

Wij maken bloemwerk voor bedrijven & particulieren. We leveren wekelijkse bloemarrangementen, verzorgen boeketten voor personeel en relaties, maar ook voor evenementen en bedrijfsfeesten, bruids- en rouwarrangementen. Ons bloemwerk is stijlvol en kleurrijk. Wat ons kenmerkt is ons grote bloemen assortiment en altijd van het seizoen. Naast bloemen is de winkel gevuld met eigentijdse en trendy woonkado’s. 

Tot ziens in onze sfeervolle winkel waar onze creatieve professionals u graag adviseren.

Hoe mooi kan een dag zijn, hoe mooi kunnen wij hem maken.

Adres

Veldhuysen bloemisten
Kampweg 18
3941 HH Doorn
Telefoonnummer: 0343-412098

Parkeren

Gratis parkeren naast de winkel!


IMG-20140711-WA0005